Заявка на билет за мач на Челси

Тук ще намерите цялата информация за билетите за мачовете на Челси. Използвайте формата за заявка и изчакайте потвърждение от наш представител.

Информация

Категории билети и цени

Мачовете на Челси са разделени в различни категории спрямо противника, което определя цената и това колко лесно би било закупуването на билети за конкретния мач.

Калкулатор на цена за билет

За да се ориентирате по-лесно колко би ви струвало да посетите мач на Челси, използвайте нашия калкулатор за цените. Все пак имайте предвид, че той е ориентировъчен.

Сектори и план на трибуните

Вижте разположението на местата по сектори и изберете най-желания. Освен по цена и гледка, различните трибуни се славят и с различна атмосфера, която създават.

Дати на продажба

Научете кога пускат в продажба билетите за всеки мач. Имайте предвид, че обикновено това е месец преди самия двубой, а понякога и по-рано. Планувайте пътуването си от рано.

Заявка за билети

Реклама

Често задавани въпроси

Мога ли да закупя билет без да съм член на фен клуба и без да имам True Blue карта?

Теоретично можете да закупите билет за мач на Челси без да сте член на нашата организация или да имате лоялна карта True Blue към Челси. Но практиката показва, че това е невъзможно в 99,99% от случаите, а за дербита - 100% невъзможно. 

Кога пускат билетите в продажба?

Обикновено месец преди датата на двубоя. Нужно е да проверите календара с мачове, за да се ориентирате кога ще бъдат налични билетите за продажба

Колко е административната такса, ако не съм член на фен клуба?

Ако не сте членове на фен клуба административната такса за всеки билет е 50 лв.

Как се определя цената на билета?

Цената на билета зависи от много фактори, но най-вече от това каква категория е двубоя.

За колко време идва билета?

Поръчаните билети се изпращат през куриерска фирма или се получават лично в централата на фен клуба в София (клуб Челси-София). Билети се доставят само при пълно плащане на съответните суми. Челси изпраща билетите към България 18 дни преди мача, а те стигат до тук за около 10 дни. Имайте предвид, че билетите пристигат физически на адрес и не могат да се изпратят по електронна поща или сканират – трябва да ги вземете, за да посетите мач!

Стани член на фен клуба

Виж как може да влезеш в клуба на истинските привърженици на Челси в България