Цена на билети за мач на Челси

Вижте колко би Ви струвало посещение на мач на Челси. Имайте предвид, че цените варират спрямо турнир, противник, сектор и места. За улеснение, използвайте специално създадения за целта калкулатор.

Домакински мачове

Гостуващи мачове

Цените за гостуващите мачове варират спрямо турнира и противника и се определят от отбора домакин.

Реклама

Често задавани въпроси

Как точно се определя цената на билета?

Цената на билета е съвкупност от доста фактори. На първо време дали мачът е домакински или гостуване. След това е важно от коя категория е двубоят - АА, А или B. Освен това цената се влияе, разбира се, и от желания сектор - Shed End, Matthew Harding, West Stand или East Stand. На последно място е и факторът членство към фен клуба и лоялна карта True Blue. За нечленове на фен клуба има административна такса от 50 лв. за всеки билет.

Цената зависи ли от това дали съм член на фен клуба?

Да. Нечленуващите в организацията заплащат 50 лв. административна такса за всеки билет.

Защо мачовете имат категории?

Всеки иска да посети финал, ожесточено дерби или мач за титлата. Но това физически не е възможно и от клуба трябва да определят чрез система кой има право да отиде на "най-големите" мачове. Поради големия интерес и същевременно малкия капацитет на стадиона от Челси се опитват да установят правила за закупуване на билети. Логиката е най-големите фенове да имат възможност да закупят билет за всеки мач, а хората, които посещават по-рядко, да се задоволят с не чак толкова "горещи" мачове. Следователно на първо място всичко зависи от лоялните точки, които трупа всеки фен и на второ място от цената на билета - колкото по-желано е дербито, толкова по-висока е цената.

Как да се ориентирам за трибуните и местата за гледане?

В секция трибуни и сектори ще намерите повече информация за разположението на стадиона.

Стани член на фен клуба

Виж как може да влезеш в клуба на истинските привърженици на Челси в България