- Since 2004 -

ОФИЦИАЛЕН ФЕН КЛУБ ЧЕЛСИ-БЪЛГАРИЯ

Кои сме ние?

Когато футболът е повече от “просто игра”, а Челси е начин на живот, тогава ставаш част от фен клуба. Това сме ние – хора, които не изпускат мач – на живо или пред телевизора, в хубави и лоши моменти, но винаги заедно и винаги за Челси.

Защо го правим?

От любов. И да – всички сме луди. Ние не сме от този тип хора, които пускат телевизора, за да чуят резултатите и имат анцуг на Челси. Ние ставаме и лягаме с мисълта за синята идея.

И ти си като нас?

Ако и ти чувстваш, че за теб Челси е голямата страст и търсиш с кого да споделиш емоциите – не търси, вече ни намери. Заповядай на някоя от нашите сбирки, където ще намериш не само други фенове, а приятели.

Как започнахме?

Всичко стана по естествен път през далечната вече 2004 г. Тогава бяхме малко хора, но с големи мечти да създадем нещо истинско. И успяхме – изградихме немислимото, подкрепяли сме  Челси на 5 континента.

Стани един от нас

Виж как може да влезеш в клуба на истинските привърженици на Челси в България.

Клуб Челси - София

Без еквивалент в Източна Европа. Най-уникалното място за гледане на мачове след “Стамфорд Бридж”.

Chelsea Lion Shade

Премиум тениска с преливащ 3D дизайн на Официален фен клуб Челси България с акцент на ръкав и гръб. Висококачествен естествен памук 190 гр./м2 и устойчив на пране печат от антиалергично мастило.

ЧЕЛСИ -БЪЛГАРИЯ

CHELSEA OVER LAND AND SEA

110 ЧЛЕНОВЕ

ПОСЕЩЕНИЕ НА МАЧОВЕ

СБИРКИ ЗА ВСЕКИ МАЧ