С WinBet печелиш и помагаш на фен клуб Челси-България​

Играеш и помагаш

Знаеш ли, че докато залагаш може да помагаш за развитието на фен клуб Челси-България? Играй с WinBet и винаги ще печелиш – дали когато прибираш големи печалби или когато WinBet дава част от твоите похарчени залози за развитието на фен клуб Челси-България! Продължи да четеш за партньорството между нашата организация и букмейкъра.

Защо е това партньорство?

Нашият фен клуб се включи в афилиейт програмата на един от водещите букмейкъри у нас – Winbet. Както повечето членове на фен клуба знаят, това е организация с нестопанска цел и съществува благодарение на група ентусиасти, които отделят средства и много от свободното си време.

Освен това, Челси-България може да се похвали с единствения по рода си в Източна Европа частен клуб за сбирки – клуб Челси-София, който е отворен за всеки фен на Челси. 

Къде отиват средствата?

Издържането на подобно помещение е доста трудна задача и през годините нашата организация се опитва с различни партньорства, спонсорства и дарения да продължи да поддържа уникалното място.

Към момента не успяваме да се издържаме единствено от оборота, който правим, и голяма част от феновете отделят от личния си бюджет, за да помогнат за поддръжката. 
Афилиейт програмата е един възможен начин, по който да си помогнем. 

Какво представлява Афилиейт програмата?

Какво представлява всъщност афилиейтът? Най-просто казано това е сътрудничество между двама партньори, в случая нашият клуб и букмейкърът.

Основната цел на партньора е да изпраща клиенти към оператора, който му изплаща комисионна за всеки един препоръчан клиент (ако клиентът отговаря на определени условия). Изпращането на клиентите става автоматично чрез уникални кодове, вградени в банерите, които публикуваме в нашия сайт.

Комисионната, която можем да получаваме може да достигне до 50% от загубите на всички препоръчани от нас играчи.

Как WinBet ще подпомогне фен клуба?

За изплащане на комисионна е нужно да имаме минимум 5 активни играча за месеца. Какво значи активни играчи? Активен играч е всеки, който е направил залози за поне 50 лева (изключват се бонус средствата). Това обаче не значи, че трябва да е депозирал 50 лева, просто трябва да е направил залози на тази стойност, а това може да се случи и с 10 лева депозит.

В заключение, ако играете в Winbet и спечелите – супер, честита печалба! Ако пък загубите (което знаем не рядко става), част от вашите загуби ще подпомогнат клуба и ще знаете, че са отишли за добра кауза!

Какво трябва да направя?

Ето в 3 прости стъпки какво е нужно да направиш:

1. Натискаш тук. (Това е специален линк, който казва на системата на WinBet, че част от загубените средства ще отиват за каузата Челси-България)

2. Регистрираш се

3. Играеш и печелиш – за себе си или за каузата Челси-България

Играй и печели!