Тухел: Когато играеш с Атлетико, знаеш какво получаваш

Публикувано от Челси България на

news picture
Томас Тухел е наясно с това, което Атлетико Мадрид ще предложи на Челси в утрешния първи 1/8-финален сблъсък от Шампионската лига между двата отбора. Лондончани ще бъдат без опитния бранител Тиаго Силва за утрешния двубой в Букурещ, но Кай Хавертц и Кристиан Пулишич са възстановени и ще бъдат на линия.

Реклама

“Този мач със сигурност е за някой с качествата на Тиаго, но за съжаление, той не е на разположение. Щастлив съм обаче, че Кай и Кристиан са в групата за утре.

Разбира се, че това е огромен тест. Те са клуб, който има опит на това ниво. Треньорът също е опитен. Да се надяваме, че това ще ни накара да покажем най-доброто от себе си. Ние ще правим нещата по нашия начин, а те – по техния. Ясно е с какво се сблъскваш, когато играеш с Атлетико – здрава битка срещу опитен съперник със силен манталитет.

Разбира се, това, че Атлетико трябва да домакинства на друг стадион в първия кръг, ги лишава от предимството, което биха могли да имат. Няма защо да говорим за това. Мисля, че сме добре подготвени за двубой в Шампионската лига”, заяви Тухел.

Към оригиналната новина

Реклама
Категории: Новини