Челси фаворит за подписа на испанско крило от Лацио

Публикувано от Челси България на

news picture

Реклама

Английският Челси е фаворит за подписа на лявото крило на Лацио Раул Моро, съобщава сайтът La Lazio Siamo Noi. Роденият през 2002-а година талант е продукт на школата на Барселона, но преди началото на сезон 2019/2020 премина в Лацио за 6 милиона евро.

През тази година няма нито един мач за мъжете на Лацио и играе основно за отбора Примавера. През миналия сезон Раул Моро на два пъти попадна в първия отбор на орлите. Естествено, предвид факта, че премина в Лацио още преди да навърши 17, той няма мач и за мъжете на Барселона. Моро е национал на Испания до 18 години и е обект на интерес от още европейски грандове, сред които и Ювентус. Моро имаше шанса да покаже уменията си именно в мач със “Старата госпожа”.

Мениджърът на Челси Франк Лампард има желание да работи именно по такава схема с привличането на повече млади таланти, които година след година да вдигат нивото. Един от тях е 21-годишният нападател на турския Бурсаспор Али Акман, който през този сезон хваща погледите с 9 гола в 16 мача. В същото време пък защитникът на “сините” от Лондон Фикайо Томори е поискал да му бъде намерен отбор за наем, тъй като не се чувства комфортно в отбора.

Към оригиналната новина

Реклама
Категории: Новини