Абрамович връща Аврам Грант в Челси

Публикувано от Челси България на

news picture
Собственикът на Челси Роман Абрамович ще се опита да върне бившия мениджър на тима Аврам Грант като помощник в щаба на настоящия – Франк Лампард, съобщава “Скай Спортс”. Абрамович вярва, че опитът на Грант ще бъде особено ценен за Лампард, който се намира в едва третия си сезон като наставник. Освен това Челси спечели само един от последните си шест шампионатни мача, а Аврам е мениджърът, спечелил най-много точки средно на мач като мениджър на лондончани. През 2008 година той изведе отбора и до първия му финал в Шампионската лига.

Наскоро 65-годишният Грант сподели в социалните мрежи, че Абрамович трябва да даде нужното време на Лампард и няма да бъде правилно, ако го уволни.

“Мога да кажа едно нещо за настоящата ситуация. Трябва да бъде силен, когато нещата не вървят по план. Когато всичко се случва правилно, тогава всеки е гений и знае какво да прави. Но в ситуация като тази, когато не всичко е по план, трябва да се потърсят решения, които казват много за характера ти. Мога да кажа на Франк и на другите в клуба да бъдат спокойни и да правят това, което е нужно. Когато си на толкова високо ниво, не трябва никога да губиш бойния си дух”, написа Грант в профила си в “Инстаграм”.

Към оригиналната новина

Реклама
Реклама
Категории: Новини