Бивш мениджър на Челси: За 4-о място Абрамович щеше да ме заточи в Сибир

Публикувано от Челси България на

news picture
Бившият наставник на Челси Аврам Грант коментира представянето на отбора през изминалия сезон в Премиър лийг. Израелският специалист не смята, че 4-ото място е успех и отбеляза, че явно критериите в клуба са занижени спрямо времето, когато той водеше “сините”.

Реклама

“Като цяло сезонът е добър на фона на лошото начало и невъзможността за трансфери в началото. Изискванията на Абрамович? Ако преди няколко години бях казал, че 4-ото място е успех, той сигурно щеше да ме заточи в Сибир. Но в сегашната ситуация класирането е приемливо”, заяви Грант. Челси постигна абсолютно същата голова разлика като Дарби Каунти на Лампард
“Франк Лампард се справя отлично като мениджър. Това беше първата му година в Премиър лийг и със сигурност не му е било лесно, въпреки че като футболист натрупа огромен опит. Но двете неща са различни. Лампард управляваше отбора добре, той разполага с много млади играчи и показа, че знае как да ги мотивира и кога да им дава почивка. Това е добра основа за бъдещето”, сподели Аврам Грант.

Под ръководството на израелеца Челси завърши на 2-о място в Премиър лийг през сезон 2007/08, и стигна до финала в Шампионската лига, но загуби от Манчестър Юнайтед с дузпи.

Към оригиналната новина

Реклама
Категории: Новини