Лампард е отвратен от “така наречения фен на Челси”, обиждал Ейбрахам

Публикувано от Dimitar Delchev на

news picture
Мениджърът на Челси Франк Лампард отново защити младия си играч Тами Ейбрахам, който пропусна решаващата пета дузпа за своя тим в мача срещу Ливърпул за Суперкупата на Европа. След двубоя 21-годишният нападател стана обект на расистки обиди в социалните мрежи.

Реклама

“Тами е много разочарован. И кой не би бил? Отвратен съм от този така наречен фен на Челси. Тами сам ме помоли да изпълни петата дузпа, защото искаше да се изправи пред всички в тази важна вечер, когато целият свят гледаше. Миг след това някой е седнал зад клавиатурата или телефона и е написал най-отвратителното нещо. Не знам как може да се позволява това. Нещо трябва да се направи. Бесен съм.

Тами винаги иска да вкарва голове и това е едно от нещата, които много харесвам в него. Той има глад за голове – иска да вкарва на тренировки, на малки вратички, по време на упражненията за стрелба. Същевременно трябва да бъде спокоен. Винаги иска да бъде в позиция, в която може да вкара. Това е показателно за неговия характер – той никога не се крие”, заяви Лампард.

Към оригиналната новина

Реклама
Категории: Новини