Лампард: Искаме да спечелим тази купа, не можем да имаме никакви извинения срещу Ливърпул

Публикувано от Dimitar Delchev на

Реклама
news picture
Мениджърът на Челси Франк Лампард иска неговите играчи да направят всичко възможно, за да спечелят Суперкупата на Европа. Утре “сините от Лондон” излизат в Истанбул в битка за трофея срещу европейския шампион Ливърпул. Двубоят идва само няколко дни след тежкото поражение на Челси от Манчестър Юнайтед (0:4). Според Лампард този път отборът не може да има никакви извинения.

“Голямо е напрежението да излезеш срещу отбор с качествата на Ливърпул във финал. Всеки играч трябва да бъде наясно колко важен е мачът за клуба. Трябва да дадем всичко от себе си, защото ще бъде много трудно. Не можем да си тръгнем от терена с мисли от сорта на “можехме да направим това или онова”, или “пропуснахме тази възможност”, или “не бяхме готови”. Не можем да търсим никакви извинения.

Реклама

Това е купа, която клубът отчаяно иска да спечели. Аз никога не съм я печелил. Повечето от играчите също. Можеш да губиш финали, защото те са много тежки. Но не можеш да си позволиш да загубиш заради това, че не си бил достатъчно подготвен или не си имал достатъчно желание. Трябва да се опитаме да спечелим мач с такъв мащаб”, заяви Лампард.

Към оригиналната новина

Реклама
Категории: Новини