Давид Луис: Абрамович е далеч, но сърцето му е тук в Челси

Публикувано от Dimitar Delchev на

Давид Луис разсея съмненията, че собственикът на Челси вече не се интересува от клуба и иска да го продаде. Този сезон Роман Абрамович не е стъпвал на Стамфорд Бридж след като Великобритания отказа да поднови визата му.

Реклама

Това действие на правителствтото наложи замразяването на мега проекта на руснака за построяването на нов супер модерен стадион на мястото на сегашния Стамфорд Бридж. В момент, в който всичко документално бе готово за започване на проекта, Абрамович натисна спирачките – обиден или дори притеснен от ситуацията в клуба.

Защитникът Давид Луис, който преди дни поднови договора си със “сините” обаче обяви, че руският милиардер все още не е загубил страстта си към клуба и истински се вълнува от това какво се случва.

Реклама

Изненадващо някой от футболистите директно говори за това какво се случва в клуба и по-специално за намеренията на собственика.

“Говорих с Абрамович съвсем скоро, когато се изясняваха детайлите около бъдещия ми договор и мога да ви уверя, че той все още милее за Челси и се интересува какво става всеки ден в клуба. Да, в момента той е далеч, но сърцето му е тук в Челси. Той обича всичко тук – той изгради всичко това през последните 15 години,” завърши Луис.

Реклама
Категории: Ръководство