Сари: Кепа е първият ни вратар, но Кабайеро се доказа в много труден мач

Публикувано от Dimitar Delchev на

news picture
Мениджърът на Челси Маурицио Сари за пореден път беше категоричен, че ситуацията с вратаря на тима Кепа Арисабалага от финала за Купата на лигата е оставена в миналото.

Реклама

“Както казах още след мача, ситуацията с Кепа е приключена. Той е първият ни вратар, но сме много доволни от Вили, защото сега вече знаем много добре, че умее да играе и в доста труден мач. Сигурен съм, че в някой от следващите два мача Кепа ще е титуляр. Още не съм взел решение кой от двамата ще играе срещу Фулъм. Искам да видя последните две тренировки. В неделя играхме 130 минути, а в сряда – 95 минути. На финала за Купата на лигата бягахме средно по 15 км., а в последния ни мач – 12 км. Трябва да преценя възстановяването на всеки отделен играч. Тогава ще взема решение за състава. Гари Кейхил? Знам много добре, че е много важен в съблекалнята. Така че мисля, че го използваме по правилния начин. Защото всеки играч и треньор осъзнава колко е важен за нашата съблекалня.


Наистина много съжалявам за уволнението на Клаудио Раниери. Но познавам много добре неговия характер и затова съм сигурен, че доста скоро ще го видим на друга скамейка. Обикновено при смяна на треньора има и реакция. Така че ще трябва да се изправим и срещу нея. Затова за нас е много трудно да се подготвим за мача, защото не знаем новата система, новите идеи. Смятам, че това ще е много труден двубой”, коментира Сари на пресконференцията си преди срещата с Фулъм.

Към оригиналната новина

Реклама
Категории: Новини