Сари: Единствено резултатът ми хареса

Публикувано от Dimitar Delchev на

news picture
Мениджърът на Челси Маурицио Сари не бе във възторг от играта на неговия тим при успеха с 1:0 над БАТЕ (Борисов) в група “L” на Лига Европа. Тази победа на практика класира лондончани напред в турнира, но италианският специалист заяви, че е доволен единствено от резултата, но не и от играта на неговите футболисти.

“Доволен съм само от резултата. Не играхме много добре. Не съм доволен от първото полувреме, движехме се твърде бавно. Трудно ни бе да създаваме опасности в атака. През втората част стояхме по-добре, но в последните 15 минути отново изпуснахме инициативата. Единствено резултатът ми хареса. Не беше лесно да изиграем добър мач тук при тези условия. Смятам, че можехме да покажем повече”, заяви Сари.

Оливие Жиру отбеляза победния гол и сложи край на головата си суша. Наставникът заяви, че се радва за него.

“Радвам се за него, той е важен футболист за нас. Знам, че всеки нападател иска да бележи. Това е важно за неговата увереност. Хубаво е, че продължаавме напред. Нуждаем се от още една точка, за да сме първи в групата, това е следващата ни цел. После ще мислим за следващия етап в турнира през февруари”, допълни италианецът.

Реклама

Към оригиналната новина

Реклама
Категории: Без категория